Ove godine čak 26 naših polaznika je polagalo međunarodno priznate Cambridge ispite, a kako je izgledala svečana dodjela zasluženih svjedodžbi saznajte u nastavku!

U subotu 06. svibnja 26 naših polaznika pristupilo je Cambridge ispitima, a u petak, 20. listopada smo za njih organizirali svečanu dodjelu i druženje kako bismo nagradili vrhunske rezultate svih STARTERS, MOVERS, FLYERS, PET, FCE I CAE kandidata.

Druženje smo započeli live Zoom obraćanjem predstavnice Cambridge Hrvatska kako bi im uputila prigodne čestitke! Uz to, svim prisutnima obratio se i naš ravnatelj Marko koji je također uputio iskrene čestitke svim velikim i malim kandidatima.

Svečanu dodjelu zasigurno je obilježio Leon Lesar i njegovo izlaganje o jednom izrazito zanimljivom zanimanju – gradnji orgulja. Između ostalog, Leon je otkrio kako je započeo s gradnjom orgulja te ono najvažnije, kako mu je strani jezik pomogao u karijeri!

 

Nakon Leonovog izlaganja i nastupa, došao je red na svečanu dodjelu. Svim kandidatima uručili smo zaslužene Cambridge svjedodžbe nakon čega je uslijedilo službeno fotografiranje.

Ostatak večeri proveli smo u neformalnom druženju te zakuski no prije toga Valentino Šmaguc nas je počastio izvedbom dva klasika - What a wonderful world & Get rhythm!


Hvala svim roditeljima i polaznicima što su svojim dolaskom uveličali ovo druženje!

Posebno želimo zahvaliti svim kandidatima i profesorima na trudu i marljivom radu kroz cijelu školsku godinu te još jedanput upućujemo iskrene čestitke povodom vrhunskih rezultata!

Zavirite u našu galeriju u nastavku i saznajte što je sve obilježilo današnji petak u Školi stranih jezika – Žiger!

Photo credit: Krešimir Đurić / Varaždinske vijesti


Zanimaju vas prednosti polaganja Cambridge ispita?

Pročitajte u nastavku!

Cambridge ispiti mjerodavan su dokaz vaših jezičnih sposobnosti, priznati su diljem svijeta te nude mnoštvo prednosti za pojedince: lakši ulazak u svijet visokog obrazovanja u Hrvatskoj i inozemstvu, mogućnost zapošljavanja u međunarodnih organizacijama te ostvarivanje boljih uvjeta na tržištu rada ili tijekom studiranja! Svake godine putem ispita više od 5 milijuna ljudi u 50,000 institucija u 130 zemalja svijeta postiže svoje ciljeve i dokazuje znanje stranih jezika!

KET, PET, FCE & CAE najprestižniji su certifikati poznavanja engleskog jezika za mlade, a u Školi stranih jezika – Žiger moguće je i polaganje Young Learners ispita s ciljem pozitivnog utjecaja na daljnje učenje stranih jezika.

Želite da i vaše dijete polaže Cambridge ispite u Školi stranih jezika – Žiger? Uz mogućnost pripreme za KET i PET ispite, u našoj Školi nudimo mogućnost pripreme i prijave za polaganje FCE, CAE i CPE ispita.

Upisi u pripremne programe su u tijeku: PRIJAVNI OBRAZAC