Naučite jezik ljubavi, kulture i umjetnosti, jezik filozofa, mislilaca, politike i diplomacije.

Prijavite se još danas i naučite FRANCUSKI JEZIK u Školi stranih jezika – Žiger!


Zašto učiti francuski jezik?

Sanjate o putovanju u Pariz, odmoru u Švicarskoj ili posjeti Zimskom karnevalu u Quebecu? Zaljubljeni ste u francusku kulturu?

Vrijeme je za učenje francuskog jezika!

U ovom članku možete pronaći pet ključnih razloga zašto biste trebali upisati naš program učenja francuskog jezika:

  1. Kulturno bogatstvo: Francuska je zemlja bogate kulturne baštine koja je uvelike doprinijela umjetnosti, filozofiji, kulinarstvu i modi na globalnoj razini. Učenjem francuskog jezika otvarate vrata ovom bogatstvu i stvarate priliku da bolje razumijete francusku kulturu i tradiciju.
  2. Poslovne prilike: Francuski jezik ima veliki utjecaj na poslovni svijet na području Europe, ali i šire. Francuska je članica G7, a francuski je jedan od službenih jezika Europske unije. Učenjem francuskog jezika povećavate svoje šanse za zapošljavanje u mnogim prestižnim tvrtkama i organizacijama na području Europe i šire.
  3. Putovanja: Francuska je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija na svijetu. Učenjem francuskog jezika vaši putnički doživljaji bit će obogaćeni jer ćete moći komunicirati s lokalnim stanovništvom, razumjeti natpise i uživati u autentičnom francuskom iskustvu.
  4. Obrazovanje: Francuski jezik je jedan od najvažnijih jezika u svijetu obrazovanja. Brojne prestižne sveučilišne ustanove u Francuskoj nude visokokvalitetne edukativne programe na engleskom jeziku, no poznavanje francuskog jezika otvara vrata za dodatnu akademsku izvrsnost i stipendije.
  5. Networking: Francuski jezik otvara brojna vrata za razmjenu ideja na globalnoj razini. Usavršite francuski jezik i steknite nove prijatelje, upoznajte izvorne govornike, istražite Quebec ili Švicarsku…

Započnite svoje jezično putovanje s nama i otkrijte čaroliju francuskog jezika!


 PRIJAVE U TIJEKU