Eaquals škola – garancija najviših standarda u Europi

Od prosinca 2001. godine Škola stranih jezika - Žiger je punopravni član udruge EAQUALS (European Association for Quality Language Services), udruge kvalitetnih škola stranih jezika. Svake četiri godine škola se podvrgava zahtjevnoj reinspekciji kojom potvrđuje svoje članstvo u ovoj visokoj udruzi.

Kao međunarodna strukovna udruga škola stranih jezika EAQUALS ima vrlo visoke zahtjeve kvalitete, koje je potrebno zadovoljiti. Ti se zahtjevi odnose na kvalitetne nastavne programe, jasno definirane metode rada adekvatne uzrastu i stupnju znanja polaznika, praćenje rada, praćenje, ispitivanje i ocjenjivanje znanja polaznika, visoku obrazovnu strukturu nastavnog kadra, potpunu informiranost polaznika i zaposlenika, potpunu legalnost i transparentnost poslovanja te adekvatni prostor za odvijanje obrazovnog procesa.

equals

Škola stranih jezika - Žiger u potpunosti udovoljava te svim navedenim zahtjevima, a 10 od 12 područja provjere prilikom posljednje inspekcije proglašeno je područjima izvrsnosti, što polaznicima jamči da će u školi dobiti vrhunsku uslugu.

https://www.eaquals.org/

Hrvatska kvaliteta

Škola stranih jezika – Žiger također je nositelj znaka Hrvatska kvaliteta u jezičnom obrazovanju, a znak je stekla zadovoljavajući visoke kriterije i strogu provjeru od strane Zajednice za strane jezike kod Hrvatske gospodarske komore.

https://znakovi.hgk.hr/

Iskustva polaznika

Tijekom korone mogućnost nastavka učenja stranog jezika došla je kao naručena. Psihičko opterećenje realnom opasnošću od zaraze lakše je podnositi s kreativnom aktivnošću. Jednostavnom prijavom na link Zooma učenje se moglo nastaviti, štoviše, postalo je zanimljivije. Uz zadržavanje interaktivnosti i realne uključenosti dobili smo dodatne pogodnosti. Ne gubi se vrijeme dolaska na sat i parkiranje, a uz kavu ili čaj je ugodnije. ( Prof. Irena Žiger) Profesorica je kroz Zoom iskoristila različite metode učenja, dodatno potičući naš interes, s alatima poput Chat boxa, Annotations, Popplet, Genially, Edmodo, PowePoint i slično. Zbog pozitivnog iskustva razmišljamo o povremenom nastavku rada na Zoomu.

B. A. V.

Svaka pohvala ravnatelju Marku Žigeru na organizaciji superintenzivnih tečajeva tijekom ljetnih školskih praznika. Posebna pohvala prof. Jureti na sustavnom i zanimljivom pristupu u svladavanju svih nedoumica njemačkog jezika! Zadovoljna mama

Alka Obadic

Svkako preporučujem. Škola stramnih jezika Žiger je profesionalna stručna i temeljita svaka čast

Božena Juranko

Stečeno znanje, POHVALA!

Laura Lee

Anonimni komentari na redovnu i online nastavu

Dobili smo sve informacije i podršku od strane profesorice. Mišljenja sam da ovakav tip predavanja čini grupu povezanijom. Predavanje smo pratili iz udobnosti vlastitog doma.

Anonimno

Sve je proslo super kao i na predavanju u skoli

Anonimno

velik izbor materijala te potpuno nov način komuniciranja međusobno

Anonimno

Sve je bilo dobro. Zabavnije nego što sam očekivala. Prvotno sam mislila da će nam biti teško komunicirati, ali obzirom da smo mala grupa, bilo je iznad očekivanja.

Anonimno

Fleksibilnost, dobro pripremljeni materijali, odličan profesor

Anonimno

Upute za pristup, organizacija nastave, radni materijali on-line, pripremljenost nastavnika - SVE super, zgodna opcija čak i za ne-krizno doba ili u slučaju nemogućnosti dolaska nekog od polaznika u školu. SVAKAKO MOLIM DA SE OVAKO NASTAVI ODRŽAVANJE NASTAVE!!!

Anonimno

Igrice koje smo igrali, nastavni materijali te kvaliteta videa i zvuka

Anonimno

Teacher se jako trudila, isprobali smo dosta opcija, nastava je bila kvalitetno odrađena, koristili smo sva nastavna sredstva kao i u pravoj učionici, uz dodatak novog nastavnog pomagala što nam je bilo novo i zanimljivo iskustvo.

Anonimno

Super interakcija između svih sudionika, sviđa mi se što smo imali uvid u način rada i povratnu informaciju kako dijete prati nastavu i aktivno se uključuje.

Anonimno

Nastavnica je komunikativna, animira djecu, djeca se druže i sudjeluju.

Anonimno

Djeca su bila jako zadovoljna satom i bilo im je jako zabavno. Zvuk je bio dobar, učiteljicu su jako dobro mogli čuti, vidjeli su dobro sve materijale koje su trebali odraditi. Radna disciplina je bila odlična, učenici nisu upadali nikome u riječ, dobro su to prihvatili.

Anonimno