Prethodni tjedan najavili smo proces reakreditacije i provjeru kvalitete od strane međunarodnog Eaquals udruženja koju provode iskusni Eaquals inspektori. Provjerom kvalitete svake četiri godine osigurava se da je naša usluga i dalje na vrhunskoj razini!

Danas s ponosom objavljujemo da je ovogodišnji postupak reakreditacije i provjere kvalitete (ne)službeno završen! S nestrpljenjem iščekujemo službeni izvještaj, a do onda s vama dijelimo neke od prvih povratnih informacija.

Izrazito smo ponosni na dobiveni feedback iz nekoliko razloga! Inspektori su pohvalili razrađen plan razvoja nastavnika te njihovu metodičku i jezičnu izvrsnost. Također, inspektori su prepoznali naše vješto baratanje tehnologijom, a posebno nas veseli pohvala za radnu, ali zabavnu atmosferu na nastavi.

Veliko hvala svim nastavnicima i članovima tima na uloženom trudu i predanosti, zajedničkim snagama još smo jedanput pokazali zašto je upravo Škola stranih jezika – Žiger lider u poduci stranih jezika!

U nastavku prenosimo zahvalu ravnatelja Marka:

"Dragi timski igrači, želim vam čestitati na vašem izvanrednom doprinosu i trudu u našoj školi! Vaše stručne kompetencije, želja za radom, usavršavanjem i učenjem prepoznata je i od strane Eaquals inspektora te se sve navedeno očitovalo u odličnom feedbacku. Sva područja škole ocijenjena su jako dobro i primili smo puno pohvala, ali i nekoliko konstruktivnih preporuka koje će nam pomoći da još ove školske godine neke stvari dodatno poboljšamo. 

Ono što nam je svima najvažnije, nastava, nastavnici, vaši planovi i materijali, sve je pohvaljeno! 

Polaznici se osjećaju ugodno na nastavi, zabavljaju se i uče istovremeno, a vi imate kontrolu. Također ste ih impresionirali svojim znanjem stranog jezika! Dobili smo potvrdu da dobro radimo i poticaj da takvi ostanemo i još se usavršimo. To će vam dati još više sigurnosti i samopouzdanja u sebe kao nastavnike, ali i cijeli naš team i Školu, uključujući i Zvjezdanu (poslovi čišćenja), Davorku i Valentina (rad u Tajništvo), čiji je rad također pohvaljen!

Hvala svima i čestitke!"


Više o samom procesu reakreditacije i Eaquals udruženju saznajte u članku "Dokaz izvrsnosti: Škola Žiger = Eaquals škola!"