Jeste li znali da Škola Žiger ima status punopravnog člana u međunarodnoj udruzi kvalitetnih škola stranih jezika „EAQUALS“?

2001. godine Škola Žiger se podvrgnula vanjskom vrednovanju kvalitete međunarodne udruge EAQUALS te je stečen status akreditiranog člana, u društvu svega 140 europskih i svjetskih najvećih škola. 

Kako bi naša usluga ostala na vrhunskoj razini, provjera kvalitete se ponavlja svake četiri godine. Postupkom reakreditacije provjerava se organiziranost škole i programa, način rada, stručnost i osposobljenost nastavnog kadra, legalnost i istinitost poslovanja kao i opremljenost škole. Škola stranih jezika Žiger je na zadnjoj inspekciji postigla izvrstan rezultat u svih 12 područja provjere! Ponosni smo da je 10 od njih proglašeno područjima izvrsnosti, čime je Škola Žiger nadmašila EAQUALS-ove standarde.

Ove godine ponovno krećemo s postupkom reakreditacije i provjerom kvalitete. S obzirom na dosadašnje rezultate, kontinuirano usavršavanje svih djelatnika te stalno unapređivanje kvalitete škole, možemo sa sigurnošću reći da smo spremni za dolazak EAQUALS inspektora!


Želite saznati više informacija o međunarodnoj udruzi EAQUALS?

U nastavku saznajte odgovore na najčešća pitanja povezana sa Školom stranih jezika - Žiger i udruženjem EAQUALS!

 

🔸️Što znači da je naša škola član EAQUALSA?
Suradnja s Eaqualsom označava garanciju najviših standarda kvalitete!

🔸️Kada smo postali članovi EAQUALSA?
U prosincu 2001. godine Škola je stekla status punopravnog člana u međunarodnoj udruzi kvalitetnih škola stranih jezika EAQUALS. 
2012. godine Škola Žiger je unaprijedila svoj status u EAQUALS-u stekavši i akreditaciju za izdavanje međunarodnih EAQUALS svjedodžbi te je još uvijek jedina u Hrvatskoj koja nosi tu akreditaciju.

🔸️ Kako smo postali članovi?
Inspekcije kojima se škola dužna podvrgnuti redovito vrlo visoko ocjenjuju organiziranost škole, programe, način rada, visoku stručnost i osposobljenost nastavnog kadra, legalnost i istinitost poslovanja te opremljenost škole.

🔸️ Koje su prednosti članstva?
Članstvo u udruzi znači ne samo priznanje kvaliteti škole već i mogućnost pristupa najvišim dostignućima i participiranje u suvremenim tijekovima učenja stranih jezika. Škola nakon svake inspekcije dobiva preporuke za poboljšanja u skladu s najboljom praksom u Europi i ostatku svijeta. Temeljem tih preporuka dižemo ljestvicu kvalitete od inspekcije do inspekcije.

Više na: