UPISI u programe stranih jezika, škole govorništva i Alohe

NOVO U PONUDI – ŠVEDSKI

Škola stranih jezika – Žiger od ove jeseni uz standardnu ponudu jezika koji uključuju engleski, njemački, talijanski, francuski, španjolski ili ruski u svoju paletu stranih jezika uključuje i švedski!

 

Valja spomenuti da od ove jeseni kreću i redovite grupe hrvatskog jezika za strance, a stranci u Školi stranih jezika – Žiger mogu polagati i ispit za ostvarivanje prava na stalni boravak u Republici Hrvatskoj.

Upisuju se redovni programi 1 ili 2 puta tjedno za polaznike od predškolske do umirovljeničke dobi za početnike ili osobe koje već posjeduju predznanje. 

Nastava može biti u grupama ili individualna - skrojena po mjeri polaznika gdje polaznik određuje tempo, teme i trajanje programa.

Osim stranih jezika, u ponudi Škole stranih jezika - Žiger je i škola govorništva u kojoj polaznik uči kako postati samouvjeren, staložen i uvjerljiv govornik, što je uz znanje stranih jezika jedna od osnovnih vještina koje moderno društvo zahtijeva.

Aloha – mentalna aritmetika za predškolce i školarce je program u kojem djeca uče mentalnu aritmetiku (računanje napamet) koristeći abakus ili na način da ga vizualiziraju; zbog toga mogu mentalne računske operacije izvršavati velikom brzinom. Mentalna aritmetika razvija analitičke i kreativne sposobnosti djece i pomaže razvoju obje moždane polutke. Djeca uključena u ALOHA program napreduju u učenju, pamćenju, imaju izuzetnu sposobnost pažnje i koncentracije. 

Zašto upisati jezik u Školi stranih jezika – Žiger?

Tisuće zadovoljnih polaznika kroz generacije u 29 godina tradicije i težnje ka izvrsnosti glavni su adut Škole stranih jezika – Žiger! Tijekom postojanja Škola je uvijek težila upotrebi najmodernije tehnologije u nastavi i najučinkovitijim komunikacijskim metodama gdje se naučeno odmah primjenjuje u praksi.

Vrhunski, stručni i motivirani nastavnici koji se konstantno usavršavaju preduvjet su izvrsnosti, a Škola stranih jezika – Žiger zapošljava isključivo najbolje. Osim stručnosti i profesionalnosti, nastavnici su osposobljeni za upotrebu modernih tehnologija u nastavi, a s polaznikom njeguju topli i brižan odnos te se svakom polazniku prilagođavaju u najvećoj mogućoj mjeri.

Najmodernija tehnologija kojom Škola Žiger raspolaže u nastavi proces učenja čini zanimljivijim i učinkovitijim nego je to uobičajeno. Škola u svakoj učionici posjeduje interaktivnu pametnu ploču, pametni televizor ili projektor spojen na umreženo računalo preko kojeg nastavnik redovito projicira interaktivne multimedijske programe za učenje. U nastavi se također redovito koriste i tableti, a popularna je i BYOD metoda (Bring Your Own Device) za učenje stranih jezika jer je polaznicima omogućen besplatan WIFI u svim učionicama škole.

Udobnost je također iznimno važna, tako da Škola Žiger u svim učionicama ima instaliran klimatizacijski uređaj kako bi se polaznici bolje osjećali tijekom toplijih mjeseci.

EAQUALS i Hrvatska kvaliteta kao garancija kvalitete. Već 17 godina Škola Žiger akreditirani je član međunarodnog udruženja vrhunskih škola stranih jezika te svakim inspekcijskim krugom postiže sve bolje rezultate pa je tako na zadnjoj inspekciji postigla čak 10 područja izvrsnosti kojima je dokazala da prednjači u inovaciji, kvaliteti nastave te uvjetima za polaznike i zaposlenike. Također je akreditirana za izdavanje međunarodnih EAQUALS svjedodžbi, jedina u Hrvatskoj, a posjeduje i certifikat Hrvatska kvaliteta u poduci stranih jezika.

Za više informacija ili prijave molimo nazvati na 042/330-385, ili posjetite Školu na glavnoj adresi u ulici Stanka Vraza 37, Varaždin, a želite li pratiti zbivanja u Školi stranih jezika – Žiger, ne zaboravite lajkati Facebook stranice Škole stranih jezika - Žiger! https://www.facebook.com/skolaziger/