S dolaskom ljeta, priveli smo kraju još jednu uspješnu školsku godinu u Školi stranih jezika Žiger.

Završna druženja protekla su u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi, a okupljanje u Varaždinu dodatno smo obogatili jednim posebnim nastupom.

Pitate se o čemu se radi? Saznajte u nastavku!


Naša njemačka dramska skupina "Die Überraschungspäckchen" impresionirala je sve prisutne izvedbom predstave "Positive Transformation eines Jungen". Predstava je premijerno izvedena na dramskim igrama na njemačkom jeziku "Theaterspiele" u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu, gdje su naši mali Nijemci pokazali svoje glumačke sposobnosti i iznimno znanje njemačkog jezika. Ponosni smo što su naši mali jezičari / glumci imali priliku ponoviti ovu izvedbu za sve prisutne na završnom druženju u Varaždinu.


Uz to, osobito smo ponosni na naše najmlađe polaznike u dječjim vrtićima diljem Varaždinske županije. Tijekom oglednih satova za roditelje, djeca su pokazala bogato znanje njemačkog i engleskog jezika, a njihov trud i predanost kroz cijelu školsku godinu nagradili smo zasluženim svjedodžbama!

U nastavku vam donosimo dašak vesele atmosfere s nekoliko oglednih satova!

Ovim putem zahvaljujemo svim roditeljima na podršci i suradnji kroz cijelu školsku godinu, vaše ohrabrenje ključno je za uspjeh malih jezičara. Prisjetimo se, rano i kvalitetno učenje stranog jezika preduvjet je za samostalno i kompetentno služenje tim jezikom! Stoga, čestitke roditeljima na odluci i ustrajnosti, nastavnicima na marljivosti i maštovitosti i djeci na veselju u učenju!


Uz završna druženja za sve polaznike, organizirali smo i posebno druženje za članove našeg tima. Odlična prilika za opuštanje i slavljenje svih ovogodišnjih postignuća!

Ovakva druženja nisu samo prilika za opuštanje i zabavu, već i način da se zahvalimo našem nastavničkom i administrativnom timu na još jednoj uspješno odrađenoj školskoj godini.

Vaša predanost, trud i rad, kako u učionicama, tako i iza kulisa, temelj su našeg uspjeha i napretka! Hvala vam!


Ulazimo u ljetne praznike ispunjeni zadovoljstvom zbog svih ostvarenih ciljeva dok s nestrpljenjem iščekujemo novu školsku godinu!

Naš cilj ostaje isti – stvarati pozitivno i poticajno okruženje za učenje stranih jezika, koje omogućuje našim polaznicima da postanu samopouzdani i kompetentni govornici.

Hvala vam što ste i ove godine bili dio naše škole! Želimo vam ugodne i bezbrižne praznike te se radujemo ponovnom susretu u nadolazećoj školskoj godini!

Learn it, love it, live it!