Tražite li brz i učinkovit način za unapređenje jezičnih vještina tijekom ljeta? Naši superintenzivni jezični programi su savršeno rješenje za vas!

Bez obzira želite li osvježiti svoje znanje engleskog jezika ili naučiti osnove njemačkog, naši superintenzivni programi pružaju idealnu priliku za značajan i brz napredak!


Zašto odabrati superintenzivni program?

Naši superintenzivni ljetni programi su idealna opcija za sve one koji ne stignu pohađati redovne programe učenja jezika ili jednostavno žele brzo napredovati u kratkom periodu! 

Standardni komunikacijski pristup učenju uz provjerene programe obrađivan jakim intenzitetom jamči da polaznik 14 dana živi strani jezik i time u tom kratkom vremenu postiže izuzetan napredak. Osim toga, polaznik na kraju stupnja, kao i u redovnim grupama Škole Žiger, stječe i Državnu svjedodžbu s pravom javnosti te međunarodnu Eaquals svjedodžbu.


Više detalja o samom programu:

  • Trajanje: 14 radnih dana
  • Vrijeme održavanja: Popodnevni sati, 5 nastavnih sati dnevno
  • Cijena: 440 eura, plativo u dva obroka
  • Ukupno nastavnih sati: 70
  • Predviđeni početak: 25. lipnja (dogovori grupa održat će se u ponedjeljak 24. lipnja)

Posebne pogodnosti:

Svi naši polaznici odmah ostvaruju 10% popusta na superintenzivni program! 

Također, svi sudionici ljetnih programa ostvaruju 10% popusta na upis u redovne programe u rujnu! 


Koji jezici se mogu upisati?

Uz standardnu ponudu jezika koji uključuju engleski i njemački valja spomenuti i mogućnost učenja talijanskog, francuskog, a po potrebi i ostalih jezika.


Hrvatski jezik za strance? Croatian language for foreigners?

Da! Superintenzivni početni program idealno je rješenje za strance i poslodavce koji zapošljavaju strance. Škola Žiger ovlaštena je izdavati Potvrde u svrhu izdavanja dozvole stalnog boravka ili državljanstva.


Zašto odabrati Školu stranih jezika - Žiger?

Škola stranih jezika – Žiger je s tradicijom dugom 34 godina i generacijama zadovoljnih polaznika postala sinonim za kvalitetu u jezičnoj poduci. Imamo vrhunski stručan kadar, klimatizirane i moderno opremljene učionice, a možete nas pronaći na odličnoj lokaciji u centru grada u Varaždinu te Ivancu!

Uz to, Škola Žiger jedina u Hrvatskoj izdaje međunarodne EAQUALS svjedodžbe, a nositelj je i znaka  Hrvatska kvaliteta u poduci stranih jezika.


Prijave u tijeku:

Zanima vas više informacija?

Ispunite OBRAZAC ZA PRIJAVU, ostavite Vaše podatke, a mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku!


Steknite prednost. Naučite jezik. Kvalitetno.