Kolovoz je tu, vrijeme je za ubrzano učenje stranih jezika u Školi Žiger!

Dobra vijest je da i ovog kolovoza organiziramo superintenzivne ljetne programe stranih jezika za sve one koji žele brže napredovati u učenju i pametno iskoristiti ljeto kako bi "preskočili" jedan jezični stupanj!

OBRAZAC ZA PRIJAVU


Zašto odabrati ubrazni program učenja stranih jezika?

Standardni komunikacijski pristup učenju uz provjerene programe obrađivan jakim intenzitetom jamči da polaznik 14 dana živi strani jezik i time u tom kratkom vremenu postiže izuzetan napredak. Osim toga, polaznik na kraju stupnja, kao i u redovnim grupama Škole Žiger, stječe i Državnu svjedodžbu s pravom javnosti te međunarodnu Eaquals svjedodžbu.


Koliko traje superintenzivni program?

Superintenzivni programi traju 14 radnih dana. Nastava se održava u popodnevnim satima, 5 nastavnih sati dnevno (uz moguću manju prilagodbu rasporeda na zahtjev). Program obuhvaća 70 nastavnih sati kao i naši intenzivni i redovni programi.


Kada počinje superintenzivni program i gdje se održava?

Superintenzivni programi započinju krajem kolovoza, točnije 28.08. Nastava se održava u našoj poslovnici u Varaždinu, S. Vraza 37 ili ONLINE.


Cijena?

Cijena programa iznosi 400 eura za modul od 70 nastavnih sati.


Popusti?

Naravno! Svi naši polaznici odmah ostvaruju 10% popusta na superintenzivni program! Također, svi sudionici ljetnih programa ostvaruju 10% popusta na upis u redovne programe u rujnu! 


Koji jezici se mogu upisati?

Uz standardnu ponudu jezika koji uključuju engleski i njemački valja spomenuti i mogućnost učenja talijanskog, francuskog, a po potrebi i ostalih jezika.


Hrvatski jezik za strance?

Superintenzivni početni program idealno je rješenje za strance i poslodavce koji zapošljavaju strance. Škola Žiger ovlaštena je izdavati Potvrde u svrhu izdavanja dozvole stalnog boravka ili državljanstva. 


Kako se prijaviti?

Jednostavno, ispunite OBRAZAC ZA PRIJAVU, ostavite Vaše podatke i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku!


Zanima vas više?

Kliknite na link u nastavku i saznajte više detalja o superintezivnim programima u kolovozu: Superintenzivni programi


Iskoristite ovu priliku, pametno utrošite vrijeme i novac te usavršite znanje stranih jezika u školi s 33 godine tradicije!

Osigurajte mjesto u superintenzivnoj grupi i prijavite se već danas:

OBRAZAC ZA PRIJAVU

042 330 385

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.