Sigurno ste se već susreli s ALOHA programom - najstarijim međunarodnim programom mentalnog i intelektualnog razvoja za djecu.

Temelj programa su znanstvena istraživanja o mozgu, a glavni cilj je stvoriti jači mozak pomoću abakusa i mentalnog računanja.

ALOHA program u Školi Žiger usko je povezan s igrom kako bi nastava bila što kreativnija i zabavnija za naše najmlađe polaznike. Uz to, u nastavi koristimo i naš poznati robot Cubetto, kroz koji povezujemo programiranje i računanje. Više informacija o ALOHA programu u Školi Žiger možete pročitati u prethodnom članku: S veseljem na ALOHU

Danas s vama dijelimo 5 prednosti ALOHA programa:

  1. ALOHA PROGRAM = trening za mozak! Kroz ALOHA program mališani aktiviraju obje polutke mozga istovremeno. Prilikom izvršavanja analitičkih zadataka poput računanja ili planiranja aktivira se lijeva polutka, dok ćemo desnu aktivirati kada radimo nešto kreativno – crtamo, pišemo priče, maštamo, ili vizualiziramo.

  1. Razvoj dodatnih vještina: pažnje, koncentracije, prostorne orijentacije i fotografskog pamćenja kroz interaktivne igre i udžbenik!

  2. Pristup poduci koji je u potpunosti prilagođen dobi djece (Tiny Tots i Kids programi).

  3. Nastavu provode certificirani ALOHA treneri koji moraju proći posebnu edukaciju kako bi mogli predavati. To su entuzijasti svog posla, edukatori koji vole raditi s djecom.

  4. Nastava se odvija u manjim grupama kako bi se osigurala maksimalna kvaliteta nastave. 

I vaše dijete može postati dio svjetske ALOHA obitelji!

 Prijavite vaše mališane još danas i otkrijte sve uzbudljive aspekte ALOHA svijeta supermoći!