Ljetna brbljaonica - prava stvar za kvalitetno ispuniti ljetne prijepodnevne sate vašem školarcu

Ove godine po prvi puta Škola stranih jezika - Žiger organizira kratki tečaj za mlađe naraštaje te tako organizira Ljetnu brbljaonicu. 

Radi se o dva četverodnevna tečaja u odvojenim grupama za djecu od 7 do 9 godina te od 10 do 12 godina. 

Nastava će se održavati u prijepodnevnim satima od 9:30 do 13:15, a djeca će imati prilike na zanimljiv i živahan način naučiti osnove čak četiri jezika!

Od 26.06. do 29.06. djeca će kroz razne situacije i aktivnosti na otvorenom, te ponešto i zatvorenom, učiti dva dana engleski te dva dana španjolski. Zatim od 02.07. do 05.07. djeca će moći učiti dva dana njemački te zatim dva dana talijanski. Ukoliko polaznici imaju predznanje u nekom od tih jezika, nema veze, utvrditi će postojeće znanje te naučiti nešto novo kroz situacije u kojima će se naći, a početnici će također naučiti osnove spomenutih jezika. 

Također, polaznici će svaki dan dobiti ili čak pomoći pripremiti uz upotrebu stranog jezika i mali međuobrok kako bi dobili energiju za razdoblje između doručka i ručka.

Moguće je upisati jedan tjedan po cijeni od 699 kn, ili oba po cijeni od 1299 kn!

Za više informacija možete nas nazvati na 042/330-385, a za rezervaciju mjesta u grupi dovoljno je da se prijavite kroz online obrazac